Telefoonnummer

+31 651 971 689

Email

info@ansh.nl

Polariteitsmassage is een holistisch massage, waarbij zowel fysiek als energetisch wordt gewerkt. Het doel is om de doorstroming van levensenergie te stimuleren. Een teveel of een te weinig aan spanning in huid,- spier-, orgaanweefsel of in gewrichten, blokkeert de doorstroming van deze energie. Dit kan zijn oorzaak hebben vanuit verschillende redenen. Om doorstroming van energie te stimuleren werken we enerzijds met massagegrepen die direct met polarisatie, verbindingsgrepen, die inwerken op het vrij doorstromen van energie. Op momenten dat geblokkeerde energie vrij begint te stromen kan dat emoties losmaken. In de Polariteitstherapie werk je aan het bewust worden van gedachten en gevoelens die het stromen van jou essentiële energie blokkeren of juist ondersteunen.